Kylian Mbappé sanoo, että hän ei malta odottaa uudessa seurassaan pelaamista vietettyään seitsemän vuotta Paris Saint-Germainissa.

Ranskalaistähti ei ole paljastanut, mihin hän on menossa, mutta Mbappén, 25, odotetaan siirtyvän Real Madridiin, joka on pitänyt häntä silmällä jo vuosien ajan.

Mbappé pelasi PSG:ssä kaikkiaan 308 ottelua tehden niissä ennätykselliset 256 maalia ja syöttäen 108.

Hänen ja PSG:n sopimus päättyy tänä kesänä, joten Mbappé on vapaa siirtymään ilman siirtokorvausta. Ranskan maajoukkuekapteenin hankinta ei kuitenkaan ole halpa rasti, sillä hänen palkkansa on erilaisten bonusten myötä tähtitieteellisellä tasolla.

– Siitä tulee uskomaton kokemus, enkä malta odottaa, että pääsen uuteen seuraani. Lähden ensimmäistä kertaa kotimaastani toiseen liigaan, kommentoi Mbappé CNN:lle.

Mbappé oli siirtyä Real Madridiin jo kaksi vuotta sitten, mutta solmikin yllättäen jatkosopimuksen.

– Kyse oli muustakin kuin vain PSG:ssä pysymisestä. Oli Qatarin MM-kisat ja monia asioita tällaisten juttujen ympärillä. Se oli iso päätös, vaikea päätös, mutta en kadu mitään.

– Uran aikana on tietysti tehtävä vaikeita päätöksiä, ja niin minäkin tein, mutta minusta tuli kaikkien aikojen paras maalintekijä PSG:ssä. Haluan vain muistaa parhaat asiat.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨⚪️ Real Madrid final plan to formally complete and announce Kylian Mbappé deal before the Euros won’t be and can’t be limited by PSG.

Despite PSG contract expiring in June, Mbappé can be announced before Euro 2024.

Real are currently fully focused on Wembley.

⏳🧨

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!