Mohamed Salah on ollut viime aikoina otsikoissa.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp jätti Salah’n penkille West Ham -ottelussa viime viikonloppuna. Klopp otti Salah’n kentälle noin kymmenen minuuttia ennen loppua. Salah näytti pettyneen pahemman kerran pieneen peliaikaansa ja osoitti sen Kloppille. Osapuolet ottivat verbaalisesti yhteen kentän laidalla.

Klopp on sittemmin todennut julkisuudessa sopineensa erimielisyydet Salah’n kanssa.

Graeme Souness otti kantaa tapahtuneeseen Three Up Frontin haastattelussa. Souness uskoo Salah’n jättävän Liverpoolin kesällä.

– Salah’lla on äärimmäisen hyvä mielipide itsestään. Uskon hänen lähtevän Liverpoolista. Salah on ollut loistava pelaaja seuralle. Jos Salah siirtyy Saudi-Arabian pääsarjaan, tulee hänestä suurin tähti siellä päin maailmaa.

– Salah suuttui varmasti siitä, ettei hän ollut avauskokoonpanossa West Hamia vastaan. Salah reagoi siihen, että hän pääsi kentälle vain kymmenen minuuttia ennen loppua. Salah etsi sitä välikohtausta enemmän kuin Klopp.

Souness pitää egyptiläistähteä itsekkäänä pelaajana, mutta toisaalta ymmärtää syyt sen takana.

– Salah on egoistisin pelaaja, jonka olen koskaan nähnyt. Salah on aian pettynyt, kun Klopp ottaa hänet vaihtoon. Toisaalta juuri tuollaista asennetta haluatkin pelaajiltasi. Jos otat kaksi maalia tehneen pelaajan vaihtoon, hänen pitäisi haluta jäädä kentälle tekemään kolmannenkin maalin. Kun Sadio Mané pelasi Liverpoolissa, oli hän jatkuvasti tukkanuottasilla Salah’n kanssa.

LUE MYÖS