Bayern München ja Hans-Dieter Flick neuvottelevat sopimuksesta.

Müncheniläisen Abendzeitungin saamien tietojen mukaan Flick ei kuitenkaan halua olla vain lyhytaikainen ratkaisu, vaan vaatii ainakin kaksivuotista sopimusta.

Bayern on aiemmin tehnyt varsin pitkiä sopimuksia valmentajiensa kanssa, mutta Abendzeitungin mukaan seurajohto on päättänyt tarjota tästä lähtien lyhyempiä sopimuksia valmentajilleen.

Flick haluaa Miroslav Klosen ja Toni Tapalovićin apuvalmentajikseen.

Tapalović sai potkut Bayernin maalivahtivalmentajan paikalta tammikuussa 2023. Tapalović työskenteli Flickin kanssa Bayernissa kahden vuoden ajan. Saksalaismedian mukaan varsinkin Manuel Neuer suuttui pahemman kerran Bayernin seurajohdolle kuultuaan Tapalovićin potkuista.

Tapalovićin tapaan myös Klose työskenteli Flickin valmennusryhmässä Bayernissa kaudella 2020-21. Klose on viime aikoina etsinyt päävalmentajan paikkaa Saksasta, muttei ole toistaiseksi löytänyt itselleen uutta pestiä.

Flick, 59, sai viime syksynä potkut Saksan A-maajoukkueen peräsimestä. Flick johdatti Bayernin historialliseen triplamestaruuteen kesällä 2020.

Bayern on etsinyt uutta päävalmentajaa jo pitkään. Thomas Tuchel jättää päävalmentajan paikan kuluvan kauden jälkeen. Bayern on ollut muun muassa Julian Nagelsmannin, Ralf Rangnickin, Unai Emeryn ja Xabi Alonson kintereillä, mutta kaikki heistä ovat kieltäytyneet saamistaan tarjouksista ja yhteydenotoista.

LUE MYÖS