Espanja eteni MM-lopputurnauksen finaaliin. Espanja kaatoi Ruotsin tiistaina välierässä 2-1.

Ottelun kaikki kolme maalia nähtiin viimeisen kymmenminuuttisen aikana.

Puolivälierässäkin maalinteossa onnistunut Salma Paralluelo vei Espanjan johtoon 81. minuutilla. Paralluelo oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan saatuaan irtopallon itselleen boksissa. Laitahyökkääjän tarkka laukaus löysi tiensä takakulmaan.

Rebecka Blomqvist toi Ruotsin tasoihin 88. minuutilla. Blomqvist laukoi pallon boksin keskeltä ohi Espanjan maalia vartioineen Cata Collin. Ottelun voittomaali nähtiin vain minuuttia myöhemmin. Espanjan Olga Carmona sai pallon itselleen boksin edustalla ja laukoi sen yläriman kautta Ruotsin maaliin. 2-1.

MM-lopputurnauksen toinen välierä pelataan keskiviikkona. Emäntämaa Australia kohtaa Englannin. Loppuottelu pelataan sunnuntaina Sydneyssa.