Leo Messi pelaa sunnuntaina kenties uransa suurimman ottelun. Messi pääsee pelaamaan toistamiseen urallaan MM-loppuottelussa, kun vastaan asettuu hallitseva maailmanmestari Ranska.

Kesällä 2014 Argentiina hävisi MM-loppuottelun Saksalle 0-1. Nyt Messillä on mahdollisuus kruunata uransa maailmanmestaruuteen. Kyseessä on samalla Messin viimeinen MM-kisaottelu.

Messin ystävä Sergio Agüero oli mukana häviämässä MM-finaalia Saksalle kahdeksan vuotta. Agüero pelasi vuosikaudet Argentiinan A-maajoukkueessa ja voitti Messin kanssa Copa Américan mestaruuden kesällä 2021. Agüero joutui lopettamaan pelaajauransa vuosi sitten sydänongelmien vuoksi.

Messi ja Agüero olivat huonetovereita maajoukkueessa yli kymmenen vuoden ajan. Agüeron pelaajauran päättymisen jälkeen Messillä ei ole ollut maajoukkueessa huonetoveria, vaikka kaikki muut maajoukkueen pelaajat jakavat huoneet toistensa kanssa.

Argentiinalaisen TyC Sportsin mukaan Agüero nukkuu Messin kanssa samassa huoneessa lauantain ja sunnuntain välisen yön. Agüero on Qatarissa ja viettää aktiivisesti aikaa Argentiinan maajoukkueen kanssa. Agüero on nähty muun muassa maajoukkueen harjoituksissa.

Finaali käynnistyy sunnuntaina klo 17.00.

LUE MYÖS