Jalkapallon Suomen Cupin neljännesvälierät piti pelata 14. maaliskuuta, mutta ottelut siirrettiin pelattavaksi myöhemmin koronaviruksen takia. Twitterissä Suomen Cup on kuitenkin jatkunut neljänsuora-otteluina, ja viimeinen neljännesvälierä KTP-Ilves käynnistyy tänään, torstaina, kello 12.

KTP on ollut näkyvästi esillä torstaina Twitterissä. Seura on muun muassa tehnyt tarvittavat muutokset Suomen Cupin ottelumainokseensa, ja luovuutta on kieltämättä käytetty. Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä.

KTP

@KTPKotka
Pienillä huomaamattomilla muutoksilla saatiin ottelumainoskin ajan tasalle. Tänään mennään. #pelipäivä #neljänsuora #suomencup #fromthedocks #aidKTP

Eikä siinä vielä kaikki. KTP tuotti myös ennakointia päivän otteluun, kun seuran maalivahti Anton Lepola kommentoi tulevaa kamppailua.

– Tässä ollaan aamureippailulla valmistautumassa Ilves-matsiin. Tähän ollaan valmistauduttu noin neljä viikkoa huolellisesti. Tiedetään Ilveksen heikkoudet ja vahvuudet ja tiedetään, miten valmistaudutaan matsiin. Tämä on meidän päivä, Lepola kommentoi Twitterissä.

KTP

@KTPKotka
Anton Lepola ennakoi Ilves-ottelua. Tää on meijän päivä. 💪 #neljänsuora #suomencup

Neljänsuoran Suomen Cup käynnistyi alunperin AC Oulun ideasta, ja se on kerännyt paljon positiivista palautetta sosiaalisessa mediassa. Puolivälieriin ovat selviytyneet tähän mennessä FC Honka, FC Lahti, TiPS, FC Haka, KuPS, FC Inter sekä KPV, joka pääsi jatkoon yhteisymmärryksessä HJK:n kanssa.

Kaikkia neljänsuora ei ole miellyttänyt. HJK:n akatemiavalmentaja Boris Wistuba-Marino antoi kärkkäästi palautetta KPV:n ja HJK:n välisestä neljänsuoraottelusta.

Ja mä kun luulin, että Suomen Cup on jalkapalloturnaus, joka ratkaistaan pelaamalla jalkapalloa… Vaikka joidenkin mielestä tässä tilanteessa tämä on piristävä huumoripläjäys, säilyttäisin silti kunnioituksen omaa lajia kohtaa. Voi olla että missasin jotain, Wistuba-Marino kirjoitti Twitterissä aiemmin.

Boris Wistuba-Marino

@BorisWistubaMar

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Moikka! Säästettäiskö tämä herkku huomiseksi? @kpvedustus @Klubipaaty
#HJK #Veikkausliiga
Ja mä kubluulin että @SuomenCup on jalkapallo turnaus joka ratkaistaan pelaamalla jalkapalloa.... vaikka joidenkin mielestä tässä tilanteessa tämä on piristävä huumori pläjäys, säilyttäisi silti kunnioituksen omaa lajia kohtaa. Voi olla että missasin jotain....

Joka tapauksessa neljänsuoran Suomen Cup jatkuu torstaina viimeisen neljännesvälierän osalta. Lisäksi Suomen Cup ilmoitti Twitter-tilillään, että neljänsuora-cupin puolivälierien ja välierien arvonta suoritetaan torstaina kello 16.

Jalkapallon Suomen Cup

@SuomenCup
Nyt on tärkeää noudattaa viranomaisten ohjeita taistelussa koronavirusta vastaan ja pysyä kotona! 💙

Tekemisen puutetta lievittääksemme, on aika pelata @ACOulu'n aloittama #Neljänsuora'n #SuomenCup loppuun saakka! Huomenna pääsette osallistumaan arvontaan, joten stay tuned. 😉👇