Kakkosessa pelataan tänään, keskiviikkona, Tampereen herruudesta, kun Tampere United isännöi Tampereen Pallo-Veikkoja Ratinan stadionilla. Paikalle odotetaan runsaasti katsojia.

TPV johtaa Kakkosen B-lohkoa ja sarjanousija TamU on seitsemäntenä yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. TPV lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta derbyt ovat aina eri pelejä. Tunnelmaa Ratinassa tullaan varmasti näkemään.

– Odotamme lehtereille yli tuhatta katsojaa, 1500 katsojaakin voi tulla. Jos pääsemme pariin tuhanteen, se olisi jo yllätys, TamU:n puheenjohtaja Heikki Wilen puntaroi Aamulehdelle.

Wilen toivoi, että derby oltaisiin voitu pelata Tammelassa, mutta kenttä ei vielä ole kunnossa. Veikkausliigassa pelaava Ilves kuitenkin pääsee kentälle jo perjantaina, kun se isännöi FC Interiä.

– Suuri pettymys on kylmä kevät, koska joudumme pelaamaan hienon paikallisottelun Ratinassa. Ilveshän pääsee kaksi päivää meidän pelimme jälkeen pelaamaan FC Interiä vastaan Tammelan stadionille, joka olisi sopinut erinomaisesti meille ottelutapahtumaan, Wilen harmitteli.

Voit lukea Aamulehden jutun aiheesta tästä linkistä.