Valioliigaa Leedsia ja Liverpoolia menestyksekkäästi 1990-2000-luvuilla edustanut Harry Kewell ilmoitti laittavansa nappulakengät naulaan 35-vuotiaana runsaiden loukkaantumisten seurauksena.

Miehen viimeinen esiintyminen ammattilaisena tapahtuu 12. huhtikuuta, kun hänen nykyinen seuransa Melbourne Heart päättää kautensa kotimaassaan. Joukkue on parhaillaan 10 joukkueen sarjassa viimeistä edellisenä.

Kewell edusti Leedsiä aikuisten tasolla vuodesta 1996 vuoteen 2003 ennen siirtymistä Liverpooliin vuosiksi 2003-08. Sittemmin hän edusti myös Galatarayta (2008-2011).

Keskikentän laidalla tai toisena kärkimiehenä pääasiassa kentällä viilettänyt pelimies vietti uransa viime kaudet jälleen kotimaassaan Australiassa, mistä hän lähti aikoinaan 15-vuotiaana Englantiin. Hän käväisi viime vuoden keväällä myös Qatarissa lyhyellä pestillä kotimaan sarjan päätyttyä.

Kewell pelasi uransa parasta jalkapalloa alle 25-vuotiaana, mutta kärsi jo nuoresta lähtien todella paljon vammoista eikä koskaan noussut täyteen potentiaaliinsa kuin väläyksittäin. Hän oli pelaajayhdistyksen valinta vuoden nuoreksi pelaajaksi Englannissa vuonna 2000.

Australialainen oli voittamassa Liverpoolin paidassa Mestarien liigaa keväällä 2005 ja Englannin cupia seuraavana keväänä.

Hänet valittiin vuonna 2012 Australian kaikkien aikojen pelaajaksi.