FC Hämeenlinna saatteli kautensa päätökseen lauantaina Joensuussa Jipon vieraana. Maaliton tasapeli nosti päävalmentaja Jussi Lempisen miehistön yhdeksänneksi, mutta edessä on silti putoaminen Kakkoseen.

– Toki ennen peliä mietimme jumbosijan välttämistäkin, mutta ei se kyllä mikään lohtu ole. Positiivisinta tänään oli peli-ilmeemme. Se oli todella positiivinen. Olimme mielestäni parempi joukkue. Vanhaa tuttua raikkautta kaipasin ennen matsia ja sen lopulta sain, tehot vaan jäivät jälleen kerran uupumaan. Henkisesti raskas kausi päätettiin tyylikkäästi, Lempinen toteaa seuran verkkosivulla viimeisen taiston tuoksinassa.

Lempisen sopimus päättyi Jippo-otteluun eikä hän osaa sanoa tulevista kuvioistaan vielä paljoakaan. Mies haluaa tässä vaiheessa vetää henkeä raskaan savotan jälkeen.

– Omat tunnelmat ovat ristiriitaisia. Kyllähän ne siellä pettyneen ja masentuneen välimaastossa liikkuvat. Ei ollut helppo paikka puhua pelaajille ottelun jälkeen, Lempinen myöntää.

– Jatkosta en osaa sanoa nyt mitään. Moneen vuoteen ei ole ollut edes kahta viikkoa lomaa, nyt aion sen ottaa. Sinä aikana en tee ratkaisuja mihinkään suuntaan, vaan haluan vetää happea ja antaa aikaa perheelle. En ole kuitenkaan näitä hommia lopettamassa, valmentajuus ei ole Jussi Lempisestä kadonnut.