Victor Osimhen ilmoitti viime kauden lopussa Napolin seurajohdolle haluavansa vaihtaa maisemaa.

Osimhen ja Napolin omistaja Aurelio De Laurentiis sopivat, että seura myy hyökkääjän saadessaan tarpeeksi hyvän tarjouksen.

Osimhen ei osallistunut kesällä Napolin harjoitusotteluihin, eikä ole ollut joukkueen kokoonpanossa alkukauden sarjaotteluissa.

Saudiarabialaisseura Al-Ahli ja Chelsea olivat Osimhenin kintereillä kesän siirtoikkunassa. Vielä siirtoikkunan päätöspäivänä näytti siltä, että hyökkääjä vaihtaa maisemaa, mutta lopulta Osimhen jäikin Napoliin – vasten tahtoaan. 

Napolin urheilutoimenjohtaja Giovanni Mannan mukaan Osimhen ei päässyt hänestä kiinnostuneen seuran kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Napoli oli jo valmis hyväksymään saamansa 70 miljoonan euron tarjouksen Osimhenista.

– Tilanne on todella selvä. Ja se on ollut sitä viime kauden lopusta lähtien. Osimhen ilmoitti hyvin selkeästi, ettei halua enää pelata Napolissa ja yritimme tehdä hänet onnelliseksi auttamalla häntä siirtymään muualle. Myöhemmin saimme tarjouksen ja oletimme jo neuvotteluiden päättyneen yhteisymmärrykseen, mutta sitten pelaaja ja hänestä kiinnostunut seura eivät päässeetkään sopuun.

Saudi-Arabian siirtoikkuna sulkeutuu maanantaina, mutta Manna ei usko Osimhenin siirron toteutuvan.

– Sitten ostimme Romelu Lukakun ja lisäksi pidimme Giacomo Raspadorin ja Giovanni Simeonen joukkueessamme. Pidämme kiinni aiemmin tehdystä päätöksestä. Osimhen kertoi haluavansa lähteä muualle, eikä olla enää osa joukkuettamme, ja siksi teimme tällaisia ratkaisuja. En usko Osimhenin siirtyvän Saudi-Arabiaan tässä siirtoikkunassa, Manna totesi DAZN:lle.

Napoli ei rekisteröinyt Osimhenia joukkueeseensa, eikä hyökkääjä siten pelaa ainakaan syyskaudella minuuttiakaan seuran paidassa. 

LUE MYÖS