Arsenal-legenda Ian Wright ei pitänyt Manchester Cityn tähtihyökkääjän Erling Haalandin metkuista joukkueiden sunnuntain kohtaamisessa.

City ja Arsenal pelasivat Valioliigan kärkikamppailussa 2-2-tasapelin, ja Haaland, 24, vastasi manchesteriläisten avausmaalista.

Norjalaistähti ja kumppanit tulivat pelissä tasoihin vasta 98. minuutilla, kun John Stones murjoi pallon Arsenalin maaliin pelaajaröykkiön keskeltä.

Cityn juhliessa maalia Haaland kävi poimimassa pallon verkosta ja heitti sen Arsenalin topparin Gabrielin takaraivoon. Brassipuolustaja oli kääntyneenä toiseen suuntaan ja oli vetänyt paitansa kasvojensa ylle.

Videotuomari tarkisti tilanteen, muttei pitänyt Haalandin temppua punaisen kortin arvoisena rikkeenä. Englannin jalkapalloliitto (FA) ei ole myöskään jakamassa ottelusta jälkikäteen rangaistuksia.

– Yksi asia, joka kiehautti minut kunnolla, oli Haalandin raukkamainen liike, sanoi Wright videolla Instagramissa.

– Heittää pallon Gabin päähän, kun hän ei katso. Kun Gabi on kääntänyt selkänsä häneen. Todellinen pelkurin liike. Gabi katsoisi häntä silmiin.

– Se häiritsi minua enemmän kuin mikään muu. Luulin, ettet alennu tuolle tasolle.

Haaland oli muutenkin pelin loppuhetkillä röyhkeällä päällä. Cityn tasoitusmaalin jälkeen hän ryntäsi suoraan kohti Arsenalin Thomas Parteyta ja tönäisi tämän maahan, kävi sanaharkkaa kahden vastustajan kanssa ja kehotti vieraiden manageria Mikel Artetaa pysymään ”nöyränä”.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS