Victor Osimhen oli viime viikolla yksi jalkapalloilevan maailman puhutuimmista nimistä.

Napolin huippuhyökkääjä neuvotteli siirrosta Chelseaan ja saudiarabialaiseen Al-Ahliin, mutta lopulta siirrot kariutuivat ja siirtoikkuna ehti sulkeutua. 

Näytti jo siltä, että Osimhen jää syyskaudeksi Napoliin, vaikkei kuulu Antonio Conten projektiin. Lopulta Osimhen siirtyi kuluvaksi kaudeksi lainalle Galatasarayn riveihin. Lainassa ei ole osto-optiota ja Osimhen palaa ensi kesänä Napoliin.

Osimhenin agentti George Gardi kertoi TuttoMercatoWebin haastattelussa, miten Galatasaray-laina lopulta saatiin maaliin.

– Siirto lähti käyntiin minuutti sen jälkeen, kun huippusarjojen siirtoikkunat sulkeutuivat. Osimhen ei ollut vielä siirtynyt pois Napolista ja hänellä oli tietynlainen tilanne päällä seurassa. Tiedustelin Napolilta, olisivatko he valmiita päästämään Osimhenin lainalle. Sain vihreää valoa ja aloin välittömästi neuvottelemaan Galatasarayn kanssa. Muistutin Galatasarayta, ettei tällaista mahdollisuutta voi jättää käyttämättä, mutta siirto piti saada maaliin muutamassa päivässä. Galatasaray oli heti innoissaan ja Osimhen oli valmis siirtymään Turkkiin.

Mauro Icardi on pelannut Galatasarayn avauskokoonpanon hyökkääjänä. Gardin mukaan tästä lähtien Icardi ja Osimhen muodostavat joukkueen avauksen kärkiparin.

– Osimhen pitää Galatasarayta tärkeänä seurana. Pidimme videopuhelun Galatasaray-luotsi Okan Burukin kanssa. Buruk kertoi meille muuttavansa joukkueen muotoa. Aiemmin Galatasaray oli pelannut yhdellä kärjellä, mutta Buruk aikoo nyt pelata kahdella kärjellä. Osimhen vakuuttui entisestään puhelun jälkeen ja sitten seurat alkoivat neuvotella. Ne etenivät nopeasti, Gardi totesi.

LUE MYÖS