Englannin Valioliigan tavoitteekseen paaluttanut ex-HJK:n keskikenttäpelaaja Mohamed Kamara eli Medo on entistä lähempänä unelmaansa.

Kuten SuomiFutis-sivusto jo aiemmin uutisoi, Medo on siirtymässä Englannin Championshipiin Boltonin riveihin eli kivuttavana on enää yksi porras ylimmälle sarjatasolle tähtipelaajien joukkoon.

Bolton pelasi vielä viime sosongilla Valioliigassa, mutta se putosi sarjaporrasta alemmas. Bolton on tällä hetkellä Championshipissa sijalla 16, joten Medon taitoja tarvitaan. Jos nousu Valioliigaan ei heltiä tällä kaudella, niin Medo pääsee ainakin nyt todelliseen näyteikkunaan.

– Ehkä Bolton ei pelaa enää Valioliigassa, mutta se on silti erittäin hyvä seura ja Championship on myös erittäin vahva liiga, Sky Sports siteeraa Medoa.

– Valitsin Boltonin, koska uskon seuran nousevan välittömästi Valioliigaan takaisin. Minun suurin unelmani on pelata Valioliigassa.

Bolton ei ole vielä vahvistanut Medon sopimusta, mutta pelaaja on jo hyvästellyt joukkuetoverinsa belgradilaisessa Partizanissa.